Gratis standardleverans på alla beställningar
Leveransmöjlighet

Vi måste kontrollera om vi kan leverera den här produkten till dig.

Ditt postnummer
Tyvärr kan vi inte leverera denna vara till dig, prova ett annat postnummer eller se alternativ.
Goda nyheter, vi kan leverera denna vara till dig!
Modal close icon
Gå vidare till innehåll

Årets officiella tema för Earth Day är "investera i vår planet" – något vi tar på allvar här på Greenworks Tools. Till ära för Earth Day har vi sammanställt några snabba tips om enkla sätt att bli mer miljömedveten. Kom ihåg, även små förändringar kan ha en betydande påverkan!

1. Bli förtrogen med miljöregler.

Granska din delstats senaste miljöregler – särskilt innan du köper en stor pryl som en ny bil eller gräsklippare. Du kommer vara glad att du gjorde ditt hemarbete! Till exempel förbjuder en ny lag i Kalifornien köp av nya bensindrivna gräsklippare och lövblåsare från och med januari 2024. Dessutom har New York nyligen antagit Kaliforniens regel att alla nya fordon som säljs före 2035 antingen ska vara elektriska eller laddningsbara elektriska hybridbilar. Att vara medveten om nya lagar och regler hjälper dig att fatta miljöinformerade beslut.

2. Boka en gratis energiutvärdering av ditt hem.

Visste du att de flesta lokala elleverantörer erbjuder gratis energiutvärderingar hemma? Det är ett utmärkt sätt att få en inblick i hur mycket energi ditt hushåll förbrukar. Utöver tips som att programmera din termostat, byta till duschmunstycken med låg flödeshastighet och lägga till mer isolering på kalla platser är elleverantören en utmärkt resurs för att bli mer miljömedveten.

3. Gör övergången till hållbar batteridrift.

Granska ditt hem och trädgård noggrant – finns det några möjligheter att byta från bensin till el? Överväg att uppgradera dina kraftverk från bensinslukande gamla prylar till nollutsläppssuperstjärnor med Greenworks sortiment av gräsklippare, lövblåsare, trimmers, motorsågar, högtryckstvättar och mer. Dessutom kan du använda dina fulladdade Greenworks-batterier i vilken enhet som helst på samma spänningsplattform – kolla in våra produkter på 24V, 40V, 60V och 80V för att underlätta övergången till en hållbar och pålitlig strömkälla.

4. Dra nytta av återvinning i din gemenskap.

Det är självklart för oss att återvinna papper och plast – men vad mer kan du återvinna i ditt hem? Gör en inventering av gamla elektronikprylar – istället för att samla damm i en låda kan du ta med gamla telefoner, datorer, batterier och andra elektronikprylar till dedikerade e-avfallcenter. Över tjugo fem stater har antagit lagar som reglerar e-avfall för att hjälpa till att hålla gamla elektronikprylar borta från deponier. Du kan också kolla in lokala donationscenter i din gemenskap för att återvinna och ge bort gamla elektronikprylar till familjer i behov. Det är en win-win-situation – hjälp din gemenskap och miljön!

Greenworks åtagande

På Greenworks är varje dag Earth Day. I över 20 år har Greenworks varit i framkant av innovation och hållbarhet. Vi driver stolt gränserna för vad trådlösa produkter kan göra – ger kraft åt din livsstil med noll bensin, noll utsläpp och noll underhåll. Handla våra hem-, verktygs- och trädgårdsprodukter och anslut dig till hållbarhetsrörelsen idag med Greenworks.

relaterade artiklar

Bläddra även igenom våra olika trädgårds- och DYI-bloggartiklar. Upptäck allmänna tips som förbättrar dina trädgårdsskickligheter och lär dig användbara saker om våra verktyg och hur du använder dem på det mest effektiva sättet!