Vilken voltserie behöver jag?

Du vet vad du vill göra, men vilket batteri och voltserie ger dig kraften och körtiden för att få jobbet gjort? Innan du vet vilken serie som passar dig är det bra att förstå volt och amperetimmar. Volt mäter batteriets energi. Ett batteris voltage talar om för dig hur mycket kraft det kan leverera till dina trädgårdsredskap. Ju högre volt, desto kraftfullare är verktyget. Amp-timme bestämmer hur länge ett batteri håller en laddning. En högre Ah-klassning möjliggör mer långvarig användning med mindre frekvent laddning. Oavsett hur lång tid ett 24V 2Ah batteri kommer att köras under, kommer ett 24V 4Ah batteri att fungera dubbelt så länge. Likaså kommer det att kräva mindre frekventa men längre perioder av laddning.

Det mångsidiga 24V-sortimentet för små trädgårdar och DIY

Vårt 24V batterisystem är perfekt för trädgårdsarbete och DIY-behov. Detta batterisystem driver ett brett utbud av verktyg för små till medelstora trädgårdar och hemprojekt, från borrar och sågar till gräsklippare.

24V-batterierna och verktygen ger dig en cell mer än de flesta 20V-batterier. Detta innebär mer kraft, längre körtider, högre hastigheter och bättre effektivitet.

Körtiden varierar beroende på intensiteten av appliceringen, men 24V-serien är lätt, mångsidig och perfekt för hushållsarbeten och små till medelstora trädgårdar.

Den bekväma 40V-serien för medelstora trädgårdar

Vårt 40V-sortiment ger en ny nivå av bekvämlighet för dina trädgårdsarbete och DIY-uppgifter. Perfekt för att underhålla medelstora trädgårdar och hem, denna serie ger dig rätt voltklass och verktyg för att driva igenom flera saker på din att göra-lista, så att du kan gå direkt från att klippa gräsmattan till att högtryckstvätta uppfarten.

Levererar mer kraft samtidigt som verktygen är lätta och manövrerbara, 40V-serien finns i 2Ah, 4Ah och 5Ah batterivarianter som fungerar med alla 40V-verktyg. Laddning och drifttider varierar, men till exempel kommer 2A-laddaren att få ett 40V 2Ah-batteri till full laddning på 60 minuter och ett 40V 4Ah-batteri till full laddning på 120 minuter.

60V-serien: Kraftfulla trädgårdsredskap med enorma prestationsförmåga

60V-serien från Greenworks innehåller trädgårdsredskap som är den perfekta ersättningen för bensindrivna modeller. Har du en stor trädgård eller ställer du generellt höga krav på kraft och prestationsförmåga? Då har du kommit rätt! Alla verktyg i 60V-serien drivs av ett 60V litiumjonbatteri, vilket är jämförbart med bensindrivna modeller – men givetvis utan buller, vibrationer eller avgaser.