Gratis standardleverans på alla beställningar
Leveransmöjlighet

Vi måste kontrollera om vi kan leverera den här produkten till dig.

Ditt postnummer
Tyvärr kan vi inte leverera denna vara till dig, prova ett annat postnummer eller se alternativ.
Goda nyheter, vi kan leverera denna vara till dig!
Modal close icon
Gå vidare till innehåll

Hundhår: det är överallt!

Du vet hur frustrerande det kan vara när din dammsugare helt enkelt inte gör jobbet. Att ha rätt dammsugare för att hantera hundhår kan göra all skillnad - och hålla hundhår från att ta över dina trägolv, mattor, möbler och kläder. Lösningen är inte att köpa en dyr "djur" dammsugare för att ta bort hundhår. Istället, ställ dig själv dessa två frågor:

 • Har min dammsugare tillräckligt med sugkraft för att plocka upp hundhår?
 • Använder jag det bästa dammsugartillbehöret för hundhår?


Låt oss titta närmare på hur användning av rätt dammsugare (och tillbehör!) kan hjälpa dig att hantera problemet med "hundhår överallt" utan att spendera en mindre förmögenhet.

Har Min Dammsugare Tillräckligt Med Sugkraft?

När det gäller dammsugare är sugkraften den viktigaste faktorn att överväga. Men hur kan du avgöra din dammsugares sugkraft? De flesta varumärken använder watt (W) för att ange effekt, men luftwatt (AW) ger en mer exakt mätning av hur bra en dammsugare kan rengöra smuts, hår och skräp.

Watt mäter bara dammsugarmotorns kraft, vilket inte nödvändigtvis återspeglar mängden sugkraft som produceras. Å andra sidan fångar luftwatt mängden watt som används av dammsugaren för att föra en enhet luft genom munstycket, vilket ger en mer realistisk representation av sugkraften. Kort sagt: ju högre luftwatt, desto kraftfullare sugkraft.

Hur många luftwatt är tillräckliga för effektiv rengöring av hundhår? För upprättstående dammsugare rekommenderas minst 100 AW. För referens har Greenworks 24V Sladdlösa Stålstoppdammsugare en sugkraft på 170 AW - mer än den populära Dyson v10, som bara har 150 AW sugkraft.

Använder Jag Rätt Dammsugartillbehör?

Om du kämpar med hundhår kan användning av rätt dammsugartillbehör markant förbättra din dammsugares effektivitet. Kolla din dammsugares bruksanvisning för vägledning om när (och hur!) varje tillbehör ska användas.

Om du letar efter ett sätt att bli av med hundhår är Greenworks 24V Sladdlösa Stålstoppdammsugare ett utmärkt val. Den är enkel att använda och gör jobbet effektivt - plus den levereras med fem mångsidiga tillbehör:

 • Golvborste: Standarddammsugartillbehör. Bra för dagligt bruk på olika golvytor.
 • 2-i-1 rund borste: Använd på mer detaljerade ytor. Bäst för rengöring av socklar, skåp och mer.
 • Mjuk borsthårborste: En vinnare på känsliga ytor. Hej då, hundhår!
 • Motoriserad djuprengöringsborste: Bäst för envis smuts och skräp. Bra för dammsugning av trappor och möbler.
 • Spaltverktyg: Perfekt för svåråtkomliga platser! Fantastiskt för trappan och soffkuddar.

Borde Min Dammsugare Ha En HEPA-filter?


När du rengör hundrelaterade röra är en HEPA-filter en av de bästa sakerna att ha i ditt rengöringskit. Traditionella dammsugarfilter kan bara fånga större partiklar, medan en HEPA-filter är speciellt utformad för att fånga mycket mindre partiklar som bakterier, patogener, pollen, rök och viruspartiklar. Denna typ av filter är särskilt användbar för djurägare som också lider av allergier.

Greenworks 24V Sladdlösa Stålstoppdammsugare har en medicinskt certifierad HEPA-filter som fångar 99,97% av dammallergenerna och säkerställer att skadliga partiklar fångas i dammsugarfiltret, inte dina lungor.

Alternativa Sätt Att Rengöra Hundhår

Även om dammsugning av hundhår vanligtvis är det mest bekväma och praktiska sättet, är det ibland värt att prova några av de mer ovanliga sätten att rengöra det på. Här är fyra tricks du kan använda för att hålla ditt hem fritt från päls:

 • Torktumlareblad: Torktumlareblad absorberar statisk elektricitet, vilket gör det lätt att lyfta bort hundhår från kladdiga ytor som möbler och mattor.
 • Tejp eller luddrullar: Klassisk lösning för att punktrena små områden.
 • Fuktig svamp eller gummihandskar: Skrubba lätt för att lossa och enkelt rengöra håret. Se bara till att inte använda för mycket vatten!
 • Fönsterskrapa: Använd den på hårda ytor för en skinande ren finish.


Greenworks Sladdlösa Stålstoppdammsugare: Prisvärd och Effektiv

Om du letar efter en dammsugare med kraftig sugkraft, massor av tillbehör och en certifierad HEPA-filter till ett överkomligt pris, leta inte längre än Greenworks Sladdlösa Stålstoppdammsugare. Har vi nämnt att den är trådlös och så tyst att din lurviga vän kommer att förbli lyckligt snusande medan du städar? Vinnare!

Den Sladdlösa Stålstoppdammsugaren är utformad för enkel användning och bekväm manövrering. Lätt och påsefri, dess smala ram och smidiga borstrulle med svängbart huvud gör dammsugning till en fröjd. Den omvandlas snabbt till en handdammsugare för enkel rörlighet och punktrensningsbehov.

Med högeffektiva litiumjonbatterier har Greenworks Stålstoppdammsugare en drifttid på 45 minuter vid full laddning. Och med en snabbladdningstid på endast 30 minuter per batteri kommer din dammsugare att vara redo när du är det.

Proffstips: Med Greenworks Stålstoppdammsugare-bundeln får du också ett extra batteri - vilket innebär att när du är klar med dammsugningen, väntar ett fulladdat batteri på dig och är redo för aktion. Våra dammsugarbatterier är kompatibla med över 125 Greenworks 24V-verktyg - på en laddning kan ett batteri bytas mellan din dammsugare, borrmaskin, såg och mer!


Kolla in hela utbudet av Greenworks dammsugare och 24V-verktyg idag.

relaterade artiklar

Bläddra även igenom våra olika trädgårds- och DYI-bloggartiklar. Upptäck allmänna tips som förbättrar dina trädgårdsskickligheter och lär dig användbara saker om våra verktyg och hur du använder dem på det mest effektiva sättet!