Om Klarna

Hur smidig shopping fungerar med Klarna.


Vi är glada över att kunna meddela att vi arbetar med Klarna för att erbjuda dig ännu fler betalningsmetoder i kassan. Med Klarna kan du lagra vad och hur du vill. Det är enkelt och säkert.


Och så här fungerar det
• Steg 1: Lägg alla varor du vill ha i din varukorg och välj "Klarna" som betalningsmetod i kassan.
• Steg 2: Ange nödvändiga personuppgifter. Du får då direkt reda på om betalningen har godkänts.
• Steg 3: Klarna skickar din orderbekräftelse via e-post och påminner dig när det är dags att betala.
• Smidigt faktum: När du har genomfört ditt första köp med Klarna kan du genomföra alla framtida köp med Klarna med bara ett klick.

 

Hur man betalar med Klarna


Klarna instant payment

Betala för ditt köp direkt - med ditt kort eller bankkonto. Vi erbjuder dig följande alternativ:
• Omedelbar banköverföring: Om du betalar med Klarna direktbanköverföring kan du betala enkelt, snabbt och säkert med dina nätbanksuppgifter - ingen registrering krävs, bara smidigt.
• Autogiro: Betala för dina beställningar med autogiro. Ange bara dina bankuppgifter så kommer beloppet att debiteras från ditt bankkonto kort därefter.
• Kreditkort: Föredrar du att lagra med ditt kort? Inga problem - skriv bara in dina kreditkortsuppgifter som vanligt så kommer ditt kort att debiteras automatiskt.


Klarna invoice

Köp en ny favoritvara idag och betala helt enkelt för den senare inom 14 eller 30 dagar. På så sätt kan du titta närmare på det innan du betalar för det.
Och så här fungerar det:
• Välj "Faktura" som betalningsmetod i kassan. Där bestämmer du om du vill betala inom 14 eller 30 dagar.
• Du får din faktura efter köpet. Du kan betala detta bekvämt i vår app eller online. Du kan också tillfälligt pausa en betalning om det uppstår problem.
• Om du vill returnera varor kan du helt enkelt notera dina returer i Klarna-appen för att pausa fakturan tills returerna har behandlats. Vi uppdaterar din faktura så snart varorna har kommit till återförsäljaren.

Klarna installment purchase

Köp idag och dela upp kostnaderna i fasta eller flexibla delbetalningar i upp till 24 månader.
• Ingen föranmälan krävs för Klarna avbetalningsköp. Du kan välja denna betalningsmetod direkt i kassan.
• Antalet delbetalningar som är tillgängliga för ditt köp, samt kostnader och villkor, visas i kassan.
• Vårt tips: Ladda ner Klarna-appen. På så sätt har du alltid full kontroll och överblick över dina betalningar.

 

Klarna App - Alla köp på ett ställe.

Klarna-appen ger dig kontroll: du kan enkelt betala eller ändra betalningsmetod om det behövs – även efter köpet. Du kan se dina beställningar när som helst, registrera returer och få påminnelser om utestående fakturor. Det gör att du alltid har överblick över alla dina köp. Du kan också länka ditt bankkonto till appen för att betala med ett klick. Enkelt uttryckt: med Klarna-appen kan du lagra vad du vill och betala hur du vill. Och om du har några frågor: chatten är öppen. 24/7.


About Klarna


Alltid på den säkra sidan
Klarnas köpskyddspolicy gäller alltid vid köp med Klarna. Moderna säkerhetsåtgärder skyddar din information för att förhindra obehöriga köp.

Vanliga frågor
Du hittar mer information om Klarnas betalningsalternativ här i FAQs.

About Klarna
Klarna grundades i Stockholm 2005 med ett tydligt mål: Att i grunden förändra betalningsupplevelsen för shoppare och handlare. Under de senaste 15 åren har världen omkring oss förändrats och ändå är vårt uppdrag lika relevant som alltid: att göra betalningen så enkel, säker och framför allt så smidig som möjligt. Så att alla kan lagra vad de vill och betala hur de vill.