Frakt & Retur

Utforska våra vanliga frågor om frakt och returer för snabba svar på vanliga frågor. Från leveranstider till returprocedurer, hitta allt du behöver veta för en smidig och tillfredsställande shoppingupplevelse.
Leverans & Frakt
Vilka är fraktkostnaderna?

Frakt är gratis för alla beställningar.

Hur kan jag spåra min beställning?

När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med information om din försändelse, t.ex. transportör och spårningsnummer. Om du inte får en köpbekräftelse inom 2 arbetsdagar från beställningsdatumet, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Kan jag välja fraktsätt för min beställning?

Vi använder för närvarande olika transportörer för att skicka våra produkter. Vi väljer alltid automatiskt den lämpligaste fraktmetoden för din plats. Så snart din produkt har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post. Leveransbekräftelsen innehåller också en spårningslänk som du kan använda för att spåra din leverans.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar. Vårt mål är att skicka din beställning så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar på arbetsdagar. Du kommer att få en orderbekräftelse direkt efter att du har lagt din order. Du kommer också att få en leveransbekräftelse via e-post när vi har skickat din beställning. Leveransbekräftelsen innehåller också en spårningslänk som du kan använda för att spåra ditt paket. Om du inte har fått en leveransbekräftelse inom 48 arbetstimmar efter att du har lagt din beställning, vänligen kontakta oss. Paketet kommer att levereras av DHL, GLS eller UPS beroende på var du befinner dig.

Returnerar
Hur går jag tillväga om jag vill göra en retur?

Du kan initiera en retur under "Retur" på ditt konto. Du har 30 dagars returrätt från det att du mottagit vår produkt. Våra batterier omfattas inte av byte eller retur. Observera att produkten måste vara i sin originalförpackning och fri från smuts.

Hur lång tid tar det att få en återbetalning?

När vi har mottagit din retur till vårt lager kommer vi att utföra en inspektion. Detta är en del av returprocessen. När behandlingen av din retur är klar skickar vi en återbetalning. Observera att återbetalningen kan ta några bankdagar beroende på vilken betalningsmetod du valt.