Gratis standardleverans på alla beställningar
Leveransmöjlighet

Vi måste kontrollera om vi kan leverera den här produkten till dig.

Ditt postnummer
Tyvärr kan vi inte leverera denna vara till dig, prova ett annat postnummer eller se alternativ.
Goda nyheter, vi kan leverera denna vara till dig!
Modal close icon
Gå vidare till innehåll

Vad kan en högtryckstvätt göra för dina utrymmen utomhus? Den korta svaret: nästan allt! Greenworks sortiment av högtryckstvättar har något för alla - med dubbelt så mycket rengöringskraft och en rankning som nummer 1 bland elektriska högtryckstvättar.

Högtryckstvättssiffror: Vad betyder PSI och GPM?

Om du letar efter en högtryckstvätt har du förmodligen sett PSI- och GPM-mätningar flyta runt - men vad betyder de?

PSI och GPM mäter kraften och effektiviteten hos högtryckstvättar. Båda mätningarna är nödvändiga - faktum är att de är en paketlösning eftersom de utför kompletterande uppgifter. Tillsammans skapar de "Rengöringsenheter" (CU) - det sanna måttet på kraften och prestandan hos en maskin. Ju högre CU, desto snabbare blir jobbet gjort.

Vad det är Vad det gör
PSI (Pund per kvadrattumme) Mängden tryck som maskinen kan generera
Sprängkraft: kraften som tar bort smuts och skräp
GPM (Gallon per minut) Mängden vatten som strömmar ut från högtryckstvätten
Sköljande åtgärd: tvättar rent ytan
CU (Rengöringsenheter) PSI x GPM
Mäter komplett maskinprestanda och effektivitet

 

 

Greenworks Elektriska Högtryckstvättar - Massor av Kraft att Ösa

Om du letar efter extra tuff rengöringskraft, uppgradera din högtryckstvätt med Greenworks Pro Series. Och kritikerna håller med - vår Pro Series är den bästa och mest kraftfulla elektriska högtryckstvätten som pengar kan köpa. Nyliga omnämnanden i topp branschpublikationer inkluderar:

Consumer Reports Greenworks Pro 2300 PSI Consumer Reports Rekommenderat Köp
Popular Mechanics Greenworks Pro 2700 PSI Popular Mechanics Bästa Elektriska Högtryckstvätt 2022
Pro Tool Reviews Greenworks Pro 3000 PSI Pro Tool Review Bästa Elektriska Högtryckstvätt 2022

 

Bensin vs. Elektriska Högtryckstvättar

Här är en hemlighet: Många tror att bensindrivna högtryckstvättar överträffar sina elektriska motsvarigheter. Myt avslöjad. Verkligheten är att elektriska högtryckstvättar vinner över bensindrivna högtryckstvättar genom att erbjuda mer effektiv kraft utan öronsplittrande buller.

  • Kräver mindre underhåll: Du behöver inte byta olja, fylla på bensin eller byta ut tändstiften.
  • Enklare att använda: Inget mer krångel med att dra i en sladd för att komma igång - starta den med en knapptryckning.
  • Nollutsläpp: inga koldioxidutsläpp, inga gnistor och inga gasläckor.
  • Säkerheten först: elektriska högtryckstvättar är säkra att använda på alla platser. Gastryckstvättar avger skadliga kolmonoxidutsläpp, vilket gör dem giftiga och potentiellt farliga i utrymmen som garage eller skjul.

 

Greenworks Högtryckstvättar - Dubbelt så mycket Rengöringskraft betyder Dubbelt så snabbt.

Greenworks högtryckstvättar har en unik fördel - vår TruBrushless™-motorteknologi gör det möjligt att leverera dubbelt så mycket rengöringskraft på halva tiden. Våra borstlösa motorer känner automatiskt av och anpassar sig, vilket effektivt utnyttjar den tillgängliga kraften. I en borstlös motor hjälper placeringen av elektromagneter till att eliminera behovet av kolborstar som vanligtvis finns i borstade motorer. Denna teknik minskar friktionen och ökar livslängden på motorn - vilket ger dig maximal kraft för att hantera vilken rengöringsuppgift som helst. Denna teknik skapar också en jämnare och tystare drift - vilket håller alla glada i ditt grannskap.

Greenworks Pro Series högtryckstvättar är intelligenta och intuitiva. De borstlösa motorerna gör det möjligt för Greenworks högtryckstvättar att reagera olika på varje munstycke, ge ut mer GPM eller mer tryck. Oavsett vad du behöver för att göra jobbet snabbare, levererar Greenworks TruBrushless™-teknologi.

Borsta Motorexplainerad:

Innovation Borstlös vs Borstad Smart vs Inte Smart
✓Borsta Inga borstar - eliminerar slitage och tår ✓Intelligent
Intelligent PCBA-mikrochip eller Processor känner av och anpassar kraften
✓Borstlös Induktion Inga borstar - eliminerar slitage och tår X Inte Smart
Ingen PCBA-mikrochip är mindre effektiv och kan inte anpassa kraften intelligent
X Kontakborstar Friktion orsakar slitage över tiden X Inte Smart
Ingen PCBA-mikrochip är mindre effektiv och kan inte anpassa kraften intelligent

 

Ett Högtryckstvättmunstycke för Allt

Knocka mossan av dina takplattor, spräng bort fläckar från din garageport och skölj bort smuts och lera från din bil med Greenworks sortiment av högtryckstvättmunstycken.

Våra kunder hyllar våra munstycken. De snabba anslutningarna gör det enkelt att byta ut mitt i projektet och säkerställa rätt tryck för alla uppgifter. Sprutpistolen är lätt att hantera och av hög kvalitet, vilket gör komfort till en prioritet när du tar itu med din Att-göra-lista.

De flesta Greenworks högtryckstvättar levereras med 40°, 25° och Turbo-munstycken, medan Pro-serien inkluderar 40°, 25°, 15°, Tvål och Turbo-munstycken. Du kan köpa ytterligare munstycken via Greenworkstools.com.

Vad är PWMA-certifiering?

Pressure Washer Manufacturers' Association (PWMA) är en oberoende organisation som validerar påståenden från högtryckstvättar. Du skulle hata att köpa en 3000 PSI högtryckstvätt i förväntan om maximal kraft - bara för att börja använda den och inse att den faktiska styrkan är mer som 2200 PSI. Detta scenariot inträffar ofta med icke-PWMA-certifierade högtryckstvättar eftersom vissa företag ibland överdrivna sina siffror genom att mäta PSI vid enhetens bas snarare än vid munstycket.

När du köper en PWMA-certifierad Greenworks högtryckstvätt kan du vara trygg i vetskapen om att PSI- och GPM-betygen har testats och validerats av Pressure Washer Manufacturers' Association. Certifieringen innebär att din Greenworks högtryckstvätt kommer att uppfylla PSI- och GPM-anspråken - så din 3000 PSI arbetshäst kommer att leverera 3000 PSI kraft.

Högtryckstvättar för alla jobb och kunskapsnivåer

  • Lätt att använda - Oavsett om du är proffs på högtryckstvätt eller nybörjare kommer du att bli positivt överraskad över hur enkla och lättillgängliga våra högtryckstvättar är. På Greenworks är vårt mål att göra det möjligt - vi vill att du ska känna att du kan ta dig an vilket jobb som helst.
  • Tyst som en viskning - Greenworks högtryckstvättar har stor rengöringskraft utan öronbedövande buller.
  • Enkel att ställa in - Ut ur lådan och igång på nolltid. Packa upp och sätt igång!
  • Bärbar högtryckstvätt - Inget släpande på ett gasmonster - Greenworks högtryckstvättar är lätta och bärbara.


På Greenworks finns det en högtryckstvätt för alla och alla jobb. Handla våra högst rankade elektriska högtryckstvättar idag.

 

relaterade artiklar

Bläddra även igenom våra olika trädgårds- och DYI-bloggartiklar. Upptäck allmänna tips som förbättrar dina trädgårdsskickligheter och lär dig användbara saker om våra verktyg och hur du använder dem på det mest effektiva sättet!