Vanliga frågor

Vi vill att du ska vara helt nöjd med din Greenworks-produkt. Därför har vi samlat in vanliga frågor för att se till att du har all information du behöver.

Order
Jag har ett problem med min beställning, vad kan jag göra?

Vi behöver mer detaljerad information för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vänligen kontakta oss via kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Jag skulle vilja ändra min beställning, är det fortfarande möjligt?

När du har lagt din beställning kan du inte längre göra några ändringar. Om du har några specifika frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via kontaktformuläret nedan.

Var är min beställning?

Ditt paket skickas normalt inom 24 timmar (måndag till fredag). Så snart transportören har hämtat ditt paket kommer du att få ett e-postmeddelande med en spårningslänk. Du kan använda denna länk för att spåra ditt paket från vårt lager till ditt hem. Har du väntat i över 48 timmar och fortfarande inte fått ett e-postmeddelande med leveransbekräftelsen? Kontakta oss så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

Delar av min order saknas, vad ska jag göra?

Om du saknar någon del av din beställning, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt! Bra att veta: på grund av de särskilda transportkraven för litiumjonbatterier skickas uppladdningsbara batterier vanligtvis separat.

Förpackningen till min beställning är skadad, vad ska jag göra?

Tyvärr kan det förekomma fall där förpackningen till vissa beställningar har skadats under transporten. Om så är fallet ber vi dig kontakta vår kundtjänst via kontaktformuläret nedan. Glöm inte att skicka med bilder på skadan.

Hur vet jag att min beställning har behandlats?

När du har slutfört din beställning kommer du automatiskt till vår tacksida. I detta sammanhang kommer du också att få ett e-postmeddelande med en orderbekräftelse. Om du inte har hamnat på vår tacksida eller inte har fått en orderbekräftelse från oss via e-post, finns det en risk för att ett tekniskt fel har uppstått. Kontrollera om beloppet har debiterats från ditt konto. Om så inte är fallet kan du göra en ny beställning. Om pengar har dragits från ditt konto, kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

Betalningar
Vilka är betalningsmetoderna?

I Tyskland kan du betala med kreditkort, Paypal, Klarna, Google Pay, Apple Pay och Shop Pay.

I Frankrike och Italien kan du betala med kreditkort, Google Pay, Apple Pay och Shop Pay.

I Sverige kan du betala med kreditkort, Klarna, Google Pay, Apple Pay och Shop Pay.

Min betalning nekades, vad ska jag göra?

Om din betalning har avvisats, vänligen kontakta oss och meddela oss vilket felmeddelande som visades. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Leverans & Frakt
Vilka är fraktkostnaderna?

Frakt är gratis för alla beställningar.

Hur kan jag spåra min beställning?

När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med information om din försändelse, t.ex. transportör och spårningsnummer. Om du inte får en köpbekräftelse inom 2 arbetsdagar från beställningsdatumet, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Kan jag välja fraktsätt för min beställning?

Vi använder för närvarande olika transportörer för att skicka våra produkter. Vi väljer alltid automatiskt den lämpligaste fraktmetoden för din plats. Så snart din produkt har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post. Leveransbekräftelsen innehåller också en spårningslänk som du kan använda för att spåra din leverans.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar. Vårt mål är att skicka din beställning så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar på arbetsdagar. Du kommer att få en orderbekräftelse direkt efter att du har lagt din order. Du kommer också att få en leveransbekräftelse via e-post när vi har skickat din beställning. Leveransbekräftelsen innehåller också en spårningslänk som du kan använda för att spåra ditt paket. Om du inte har fått en leveransbekräftelse inom 48 arbetstimmar efter att du har lagt din beställning, vänligen kontakta oss. Paketet kommer att levereras av DHL, GLS eller UPS beroende på var du befinner dig.

Returnerar
Hur går jag tillväga om jag vill göra en retur?

Du kan initiera en retur under "Retur" på ditt konto. Du har 30 dagars returrätt från det att du mottagit vår produkt. Våra batterier omfattas inte av byte eller retur. Observera att produkten måste vara i sin originalförpackning och fri från smuts.

Hur lång tid tar det att få en återbetalning?

När vi har mottagit din retur till vårt lager kommer vi att utföra en inspektion. Detta är en del av returprocessen. När behandlingen av din retur är klar skickar vi en återbetalning. Observera att återbetalningen kan ta några bankdagar beroende på vilken betalningsmetod du valt.

Garanti & Reparation
Villkor för garanti
Hur gör jag för att lämna in ett garantianspråk?

Du kan skicka in ett garantianspråk via kontaktformuläret nedan. Du behöver ett inköpsbevis (kvitto). Om du inte har någon faktura kan du ange ditt ordernummer. Det är också viktigt att produkten är ren.

Observera att om du inte har köpt din produkt via vår webbshop måste du lämna in garantianspråket till det försäljningsställe där du köpte din produkt.

Hur lång är garantitiden?

För privat bruk erbjuder vi 36 månaders garanti på produkter och laddare och 24 månaders garanti på uppladdningsbara batterier. För kommersiellt bruk erbjuder vi en garantiperiod på 12 månader på produkter, laddare och batterier.

Min produkt är defekt, vad ska jag göra?

Vi behöver mer detaljerad information för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vänligen kontakta oss via kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Allmän
Vilket batteri kan jag använda till mitt trädgårdsredskap?

Du kan använda alla batterier inom samma spänningsintervall. Exempel: Om du har ett 40V verktyg kan du använda både 2Ah och 4Ah 40V batterier för ditt trädgårdsredskap.

Hur kan jag återvinna mitt trädgårdsredskap?

Kassera verktyget i enlighet med EU:s bestämmelser. Mycket viktigt: Släng inte våra produkter som vanligt avfall!

Var kan jag köpa produkttillbehör?

Du hittar ett urval av tillbehör på vår supportsida och på produktsidan för din enhet här på vår webbplats. För övrigt kan du även köpa Greenworks tillbehör hos KRAMP-återförsäljare med hjälp av artikelnumret.

Har du fortfarande frågor? Kontakta oss!

Fyll i kontaktformuläret genom att klicka på knappen nedan så ser vi till att återkomma till dig så snart vi kan!