Gratis standardleverans på alla beställningar
Leveransmöjlighet

Vi måste kontrollera om vi kan leverera den här produkten till dig.

Ditt postnummer
Tyvärr kan vi inte leverera denna vara till dig, prova ett annat postnummer eller se alternativ.
Goda nyheter, vi kan leverera denna vara till dig!
Modal close icon
Gå vidare till innehåll
Letar du efter presentidéer för den speciella växtälskaren i ditt liv? För trädgårdsentusiaster är deras trädgård deras helgedom - en källa till glädje, frid och återhämtning. De dras till verktyg som kultiverar deras trädgårdsutrymme - och i gengäld laddar upp deras själ. Kolla in våra presentidéer för trädgårdsmästare - och njut av att välja verktyg för att hjälpa din trädgårdsälskare att uppnå ro i sin trädgård och sitt hjärta.

Greenworks 24V 450 CFM Batteridriven lövblåsare

Lätta bördan från din trädgårdsälskares att-göra-lista.

Greenworks 24V 450 CFM Batteridriven lövblåsare gör det enkelt att hålla trädgårdens helgedom prydlig - utan krångel med bensin eller förlängningssladdar. Blås bort lösa blad från blomsterbäddar, skjut tillbaka mull på plats och städa upp jordspill på några sekunder med denna mäktiga trädgårdskamrat.

Letar du efter något kraftfullare? Prova Greenworks 60V 610 CFM Batteridriven lövblåsare. Rensa envisa löv och skräp med lätthet!

Greenworks 24V 6" Batteridriven grensåg

Med en stav på 6" och kedjehastighet på 25,6 ft/s är denna Greenworks 24V 6" batteridrivna grensåg den perfekta lösningen för att skära små trädgrenar, trimma vilseledande grenar och forma oregerliga buskar. Den är också ultralätt, väger under 3,5 lbs (inklusive batteriet!). Din favoritträdgårdsmästare kommer att älska den enkla starten med knapptryckning - ingen startlina, ingen rök och ingen bensin eller olja.

Om du redan använder Greenworks 24V-plattformen som driver 125+ inomhus- och utomhusprodukter kan du hämta 24V 6" grensåg verktyg-endast modell. Klipp, klipp, odla och mer med Greenworks.

Greenworks 60V 26" Batteridriven häcksax

Behåll den fräscha kanten på din häck med Greenworks 60V 26" Batteridriven häcksax. Med en lätt, ergonomisk design för att förhindra trötthet och dubbelverkande stålblad är en häcksax en oväntad present som enkelt höjer wow-faktorn för trädgårdar, buskar och mer. Din trädgårdsentusiast kommer att älska att ta sin trädgårdsmanikyr till nästa nivå! Lätt på dina händer - och effektiv på buskarna.

Greenworks 24V Batteridriven busktrimmer

Letar du efter en miniversion av häcksaxen? Den praktiska 24V batteridrivna busktrimmern kommer att hjälpa din favoritträdgårdsmästare att justera och trimma även de svåråtkomliga ställena i deras trädgård. Det är det hemliga vapnet för alla som älskar att hålla saker snygga och prydliga - ner till det sista grässtrået. Byt enkelt ut de hållbara stålgrässkären och buskbladen för maximal mångsidighet. Det är det perfekta arbetskamratstillägget för trädgårdsmästare med små till medelstora trädgårdar.

Greenworks 24V 3-gallons Batteridriven våt-/torrdammsugare

Alla med gröna fingrar behöver en batteridriven våt-/torrdammsugare - den är lätt och kraftfull nog att ta itu med vilket jobb som helst. Ännu bättre - den är bärbar så att du kan ta den med dig överallt, trådlöst. Dammsugaren är perfekt för alla trädgårdsröra som behöver en dammsugare istället för en blåsare - som din balkong på fjärde våningen, täckta bakveranda eller inomhusplatsen för dina krukväxter. Dessutom, med en kapacitet på 3 gallon, sugkraft på 12K pa och en slang som sträcker sig upp till 7 fot för svåråtkomliga områden, kommer denna kraftfulla present att få massor av användning både i och utanför trädgården.

Greenworks 60V 3000-PSI Batteridriven högtryckstvätt

Vår nyaste PORTABLA högtryckstvätt rengör bortom hemmet, ladugården och bryggan. Greenworks 60V 3000 PSI Batteridriven högtryckstvätt är en trädgårdsmästares dröm - lätt och portabel, använd bara den praktiska slangen i din vattentank (eller sjön!). Med en branschbästa 3000 PSI plus 2,0 GPM har detta arbetsdjur dubbelt så mycket rengöringskraft som ledande konkurrenter... och rengör dubbelt så snabbt. Fräscha upp tegelgången, blås bort smuts från upphöjda grönsaksbäddar och städa upp träret med denna mäktiga lilla arbetsmaskin. Din värld har precis blivit dubbelt så ren.

Greenworks 60V 8" Batteridriven kultivator/jordfräs

Att plöja jorden kan vara tidskrävande - men inte med Greenworks 60V 8" Batteridriven kultivator/jordfräs. Plöj enkelt trädgårdar, blomsterbäddar och mer med denna kraftfulla kultivator. Det bästa är? Inga startsnören, inget bränsle och inga förlängningssladdar att oroa sig för - och en kompakt fällbar design för att spara plats i garaget eller skjulet. Lätt att hantera så att du inte behöver gräva djupt.

relaterade artiklar

Bläddra även igenom våra olika trädgårds- och DYI-bloggartiklar. Upptäck allmänna tips som förbättrar dina trädgårdsskickligheter och lär dig användbara saker om våra verktyg och hur du använder dem på det mest effektiva sättet!