Driv utvecklingen framåt
Greenworks har fullt ansvar för leveranskedjan och förlitar sig mindre på extern tillverkning än konkurrenterna.
Innovativ och anpassningsbar
Greenworks verksamhet ligger i framkant genom att förnya våra produkter och våra lösningar.
Hållbart och agilt förhållningssätt
Greenworks möter utmaningarna genom att alltid ligga i framkant av förändring och utforska gränserna för vad som är möjligt.
Relevant för våra kunder
Greenworks obevekliga fokus på slutkunden skapar ett agilt och innovativt tankesätt.

Göra skillnad

Greenworks är ett ungt företag med barnsligt höga ambitioner att förändra. Vi vill förändra en bransch som redan tagit steget, som vet att framtiden är batteridriven. Men hur förändrar man en bransch som redan är i förändring? För oss är det enkelt. Det räcker inte med att följa branschen och efterfrågan. Vi måste vara med att skapa den. Leda den. Och vi vet precis hur. Genom innovation.

‘Something smarter, more user-friendly, agile and sustainable.’

Power your Vision

Din vision, vår kraft

Finns det något Greenworks kan, så är det innovation. Och det är inte trots vår ringa ålder. Det är på grund av den. Vår ungdom gör oss snabbfotade, innovativa och omställningsbara. Utan nedbrytande traditioner, produkter eller synsätt finns det inget att ställa om. Avståndet mellan idé och handling är obefintlig. Vi vet vart vi vill – framåt – och vi vet hur vi ska nå dit – med kraften av våra moderna, högpresterande batterier och med en lyhörd, smart, hållbar och agil approach till marknaden. Framför allt vet vi när – nu. Det är nu Greenworks ska göra skillnad. Inte en dag för tidigt.