Upplev Greenworks intelligenta kraft och den bensinfria framtiden för gräsmatteskötsel. Vassare, snabbare, starkare.

Snabbare klippning. Utmärkt klippning.

Släpp loss kraften i Greenworks 60V Mini-Rider, som är utrustad med den mest avancerade spjutspetstekniken i branschen. Där bensinklippare misslyckas antar våra klippare utmaningen och upptäcker intuitivt extrema klippförhållanden för att släppa lös optimal kraft till motorerna, vilket säkerställer en konstant bladhastighet när den utan ansträngning erövrar högt, tjockt och vått gräs.

Klipp hela dagen med "Mow, Swap, and Go"-tekniken

Klipp upp till 4.500 m2 på en enda laddning med de medföljande batterierna. För kontinuerlig klippning kan du använda tre batterier medan de återstående tre laddas. Processen "Mow, Swap, and Go" är sömlös: placera ett batteri i varje laddare med dubbla portar, hoppa sedan upp på gräsklipparen och börja arbeta. På bara 45 minuter är de tre andra batterierna redo. Det löstagbara batteriet är kompatibelt med över 75 andra Greenworks 60V-verktyg, vilket garanterar mångsidighet och effektivitet.

FÅ EN BÄTTRE KLIPPUPPLEVELSE

Smidigt och enkelt

  • Helelektrisk kraft: Säg adjö till besväret med att ständigt behöva tanka, eftersom denna innovativa 60V Mini-Rider körs på ren elkraft. Med sina batterier är den redo att ta itu med även de mest krävande uppgifterna och klippa upp till 4 500 m2 på bara en laddning.
  • Lågt underhållsbehov: Med 80 % färre rörliga delar behöver du inte slösa tid och pengar på bränsle, olja, remmar och remskivor. Istället kan du fokusera din tid och energi på det som verkligen betyder något - klippning.
  • Mindre stilleståndstid: Med en branschledande laddningstid på 75 minuter kan du snabbt och effektivt återgå till arbetet istället för att vänta på att utrustningen ska laddas.
  • Anslutning: Med 4G/GPS-anslutning kan du få feedback i realtid om batteri- och enhetsstatus samt stöldskydd.

Vill du hålla dig uppdaterad om vår 60V Mini-Rider? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och bli först med att få exklusiv information!