Gratis standardleverans på alla beställningar
Leveransmöjlighet

Vi måste kontrollera om vi kan leverera den här produkten till dig.

Ditt postnummer
Tyvärr kan vi inte leverera denna vara till dig, prova ett annat postnummer eller se alternativ.
Goda nyheter, vi kan leverera denna vara till dig!
Modal close icon
Gå vidare till innehåll

GREENWORKS TILLKÄNNAGER MEDVERKAN I BBC-SERIEN "THE HUMAN COMPONENT"

Mooresville, TN - Greenworks®Group, en föregångare inom batteridrivna verktyg och gräsmatteutrustning, är glada över att tillkännage sin medverkan i BBC:s banbrytande onlineserie "The Human Component". Den här fascinerande serien utforskar teknikens transformerande kraft när det gäller att ta itu med några av de mest angelägna globala utmaningarna, från klimatförändringar till ojämlikheter i vården. "The Human Component" är ett bevis på globalt samarbete och visar hur innovationer, som de som Greenworks är pionjärer inom, har en betydande inverkan över hela världen och påverkar liv på många nivåer. "Vi är glada över att vara en del av BBC:s serie "The Human Component", som belyser hur våra innovativa batteridrivna verktyg gör verklig skillnad i människors liv", säger Klaus Hahn, President för Greenworks® Nordamerika och Europa. "Det här partnerskapet stärker Greenworks engagemang för att använda batteriteknik för det allmänna bästa, hjälpa människor att andas ren luft och använda hållbar energi i sina dagliga aktiviteter."En av de mest framträdande berättelserna i Greenworks-segmentet handlar om den nyligen pensionerade Bob Bishop, som har förvandlat sin 30 hektar stora hobbygård med utsikt över den pittoreska Mississippifloden i Albany, IL, med hjälp av Greenworks verktyg. Bishop, en före detta linjeman som ägnade sig åt att återställa strömmen åt andra, njuter nu av den sömlösa kraften och mångsidigheten hos sin Greenworks åkgräsklippare, motorsåg, elverktyg med mera för att underhålla sin vackra gård. Han uppskattar att Greenworks produkter är lätta och enkla att använda, vilket är en betydande förbättring jämfört med gasdrivna alternativ.

"Att vara en god förvaltare av marken och den luft vi andas är en bra anledning till att använda batteridriven utomhusutrustning", säger Bishop. "Att ha en välskött tomt är det som gör mig stolt. Vi tar hand om miljön så gott vi kan."

Ytterligare två avsnitt av "The Human Component"

Ytterligare två varumärken inom Greenworks® Group, Cramer och Greenworks Commercial, kommer att presenteras i ytterligare två avsnitt av "The Human Component". I Cramer-avsnittet visas hur batteridrivna trädgårdsredskap är revolutionerande för underhållet av det historiska Castle Bromwich Hall Hotel i Storbritannien, medan det kommande Greenworks Commercial-avsnittet belyser ett hett ämne i Kalifornien: nya statliga bestämmelser som förbjuder gasdriven motorutrustning för utomhusbruk. "Greenworks Commercial är glada över att kunna visa upp våra mycket innovativa mobila laddningslösningar Optimus EnergyCube™, som gör det möjligt för landskapsarkitekter att aldrig få slut på ström på arbetsplatsen", säger Klaus Hahn. "Vårt nya sortiment av handhållna Optimus-verktyg, åkbara och bakåtgående maskiner samt batterier kommer att ses genom ögonen på en Kalifornien-baserad trädgårdsanläggare som anpassar sig till de nya statliga bestämmelserna som begränsar användningen av gasdriven utrustning."

Om Greenworks® Group

Greenworks® Group har varit en innovativ ledare inom batteriteknik i över 20 år och har åtagit sig att bygga en kraftfullare framtid för alla med ren energi. Företaget designar, tillverkar och säljer ett brett utbud av prisvärda, högkvalitativa batteridrivna produkter som är skapade för dagens konsumenter hemma, på jobbet och på språng. Greenworks® Group erbjuder fem olika batteriplattformar - var och en kompatibel med ett brett utbud av elverktyg, utomhusprodukter och livsstilsprodukter - för att tillgodose alla konsumenters behov: 24-volt, 40-volt, 60-volt, 80-volt och 82-volt. Greenworks Group - som omfattar varumärkena Greenworks, Greenworks Commercial och Cramer - är stolt över sin verksamhet i Nord- och Sydamerika, Europa, Storbritannien, Sydafrika, Australien och Asien, hos olika återförsäljare och återförsäljare runt om i världen.

För att lära dig mer om Greenworks® Group, samarbetet med BBC och för att se "The Human Component", besök BBC:s "A Resilient Planet"