Gratis standardleverans på alla beställningar
Leveransmöjlighet

Vi måste kontrollera om vi kan leverera den här produkten till dig.

Ditt postnummer
Tyvärr kan vi inte leverera denna vara till dig, prova ett annat postnummer eller se alternativ.
Goda nyheter, vi kan leverera denna vara till dig!
Modal close icon
Gå vidare till innehåll

För allt som silvertejp inte klarar av finns en sladdlös borr för att ta itu med jobbet – men vilken borrmaskin ska du välja?

Greenworks 24V Drill/Driver är det perfekta verktyget för hemmafixprojekt och en smart uppgradering från de klumpiga, långsamma borrarna från förr. Håll koll på kraften med enastående prestanda, förlängd driftstid och 20% mer batterikraft än våra konkurrenter. Borra in i möjligheterna med Greenworks.

20% mer batterikraft än konkurrerande 20V-borrar

Det finns inget värre än att börja ett projekt och inte ha tillräckligt med batteri för att slutföra det. Lyckligtvis får du med Greenworks Drill/Driver 20% mer batterikraft än 20V-konkurrenter – vilket innebär att ditt batteri kan klara av alla projekt, stora eller små.

Ett batteri med längre livslängd är skillnaden mellan en arbetsdag och en arbetsweekend. Med Greenworks kan du borra 195 hål i ett svep (men vilken typ av projekt gör du som behöver 195 hål borrade?!). Eller säg att du planerar att skruva i 500 skruvar av någon anledning – Greenworks täcker dig med en enda laddning.

Vill du se vår 24V Drill/Driver i aktion?

Greenworks vs ledande konkurrenter


Greenworks Drill/Driver - Ledande 18V/20V Konkurrent


Spänning: 24V - 18V/20V
Jobb: Borrning av hål 195 hål borrade (½” hål) 2" trä - 111 hål borrade (½” hål)
Batterikapacitet: 6 litiumjonbattericeller - 5 litiumjonbattericeller
Laddning: Fulladdas på 60 min (endast 2Ah-kit) - Upp till 5 timmar


Allt om batteri: Det här är för att vinna

Om du är ute efter en sladdlös borrmaskin packar Greenworks extra kraft med en extra litiumjonbattericell. Vad betyder detta för dig? Mer kraft och längre tid. Medan de flesta sladdlösa borrarna med 20V-batterier har fem celler, lägger vårt 24V-batteri till den extra sjätte litiumjonbattericellen.

Som ett batteriteknikföretag på 20 år är Greenworks batterikraften hjärtat i allt. Våra batterihöjdpunkter inkluderar:

- Snabb laddning: Batterikapaciteten (ampere-timmar) och laddarens effekt kommer att avgöra hur lång tid det tar att ladda dina batterier. Andra sladdlösa borr-batterier kan ta upp till fem timmar att ladda – frustrerande när du försöker slutföra ett projekt. Greenworks laddar på 60 minuter så att du kan återgå till saker – och människor! – du älskar.

- 24V PowerAll Platform: Greenworks borr/driver är en del av världens största och mest kraftfulla 24V-litiumsladdlösa verktygsplattform. Det innebär att ditt Greenworks borr/driver-batteri fungerar i över 100 verktyg för att hantera alla dina hemma-, garage- och trädgårdsbehov.

Vridmoment x Hastighet = Kraft


Att jämföra kraften och prestandan hos sladdlösa elborrmaskiner kan vara lite förvirrande, så låt oss bryta ner det.

- Vridmoment: Mängden kraft som produceras för att vrida ett objekt (tum-pund) eller (Nm)

- Hastighet: Hur snabbt borrmaskinen snurrar (varv per minut - RPM)

- Arbetskraft: Kraft beräknas med hastighet x vridmoment (mängden arbete som kan produceras).

Det kan verka motintuitivt, men ju snabbare hastighet, desto lägre tillgängligt vridmoment. Så när du behöver mer kraft kan det hjälpa att sakta ner för att bära belastningen. Att använda en lägre hastighet gör att du kan dra nytta av det fulla tillgängliga vridmomentet.

Mer vridmoment, mer kraft, eller hur? Ja – men mer kraft är inte alltid bättre. Istället för att kasta maximalt vridmoment på varje projekt, matcha vridmomentet och hastigheten med uppgiften istället. Du är mindre benägen att uppleva skruvar som går sönder, trasiga bitar eller fastkörning – vilket hjälper dig att korsa mållinjen på ditt projekt.

Inte säker på vad allt detta betyder? Greenworks har dig täckt. Vår sladdlösa borr/driver levereras med 18 kopplingsinställningar och två hastighetsinställningar – vilket säkerställer att du har precis rätt mängd kraft för varje jobb. Du kan använda den lägsta kopplingsinställningen för en liten skruv i ett mjukt material som du inte vill skruva av. Använd högre vridmomentsinställningar när du skruvar i större fästelement i hårdare material.

Matcha vridmomentet med uppgiften


Lätt Arbete:
- Material: Mjukt trä, gipsskiva
- Fästelement: Mindre skruvar
- Kopplingsinställningar: 1-7

Medelarbete:
- Material: Plywood, MDF
- Fästelement: Medellånga skruvar
- Kopplingsinställningar: 8-13

Tungt Arbete:
- Material: Tätt trä
- Fästelement: Långa skruvar, bultar, etc.
- Kopplingsinställningar: 14-18


Den borstlösa motorn: Så du kan arbeta smartare, inte hårdare


Har du någonsin undrat varför det verkar finnas ett brett utbud av priser på el borrmaskiner? En av de viktigaste bidragande faktorerna till kostnaden är om borrningen har en borstad eller borstlös motor. Låt oss dyka in och lära oss mer om hur sladdlösa borrmaskiner kan hjälpa dig att arbeta smartare, inte hårdare.

Borstlösa motorer
Borrmaskiner med borstlösa motorer tenderar att vara dyrare men möjliggör ökad kontroll och högre effektivitet. Detta översätts till jämnare och tystare drift, längre driftstid och maximalt vridmoment.

Är du redo att bli ännu smartare? Greenworks ändrar spelreglerna för borrningen med vår mikrochipteknologi. Mikrochipet styr elektromagneterna och eliminerar friktion för bättre prestanda och längre livslängd på motorn. Med Greenworks batteridrivna borr har du all kraft du behöver när du behöver det.

Borstad motorer
Borrmaskiner med borstade motorer är billigare att tillverka – vilket gör reapriset anmärkningsvärt lågt. En billig borr slits snabbt eftersom dess motor använder kolborstar som håller kontakt med den del av motorn som snurrar (rotorn). Detta skapar konstant friktion när borrningen används och genererar gnistor, kolborstdamm och överflödig värme. Ingen vill ha ett varmt verktyg i handen!

Borrmaskiner med borstade motorer använder inte smart teknologi för att styra strömmen. Utan förmåga att känna av hur mycket kraft du behöver kommer din borr att vara mindre effektiv med kortare driftstid.

Letar du efter mer i din borr/driver? Greenworks levererar.

Här på Greenworks är vi ett batteriteknikföretag som har riktat vår banbrytande teknik mot en kraftfull, hållbar och användarvänlig verktygsplattform. Förutom vårt långvariga batteri, borstlösa motor och snabba laddningstid har vår 24V borr/driver också några praktiska extra funktioner packade i sin verktygslåda:

- Ergonomisk design: Greenworks 24V borr/driver känns bra i handen. Den lättanvända designen med lätt grepp hjälper dig att ta itu med det knepigaste jobbet på trånga platser.

- LED-ljus: Det finns inget värre än att kisa in i en svagt upplyst projektplats och hoppas på det bästa. Vår 24V borr/driver levereras med LED-ljus för att hjälpa dig att visualisera exakt var du ska borra, varje gång.

- Batteridesign med låg profil: Ingen vill ha en klumpig batteripack som hindrar projektet. Vår batteridesign med låg profil gör det enkelt att byta batterier på plattformen och ser till att batteriet aldrig är i vägen.

- Lättviktig: Om du är van vid en ömmande axel efter varje projekt är det dags att ändra på det. Greenworks borr/driver är den perfekta blandningen av vikt och kraft.

- Ge det kraft: När det gäller kraft har vår 24V borr/driver flera inställningar. Oavsett om du tar itu med ett projekt som kräver hög hastighet eller högt vridmoment har Greenworks dig täckt.


Verktygens MVP, uppgraderad.

Greenworks 24V borr/driver är i en klass för sig. Oavsett om du letar efter en pålitlig medhjälpare för hemmaprojekt eller en kraftfull arbetsmaskin på jobbet kommer 24V borr/driver att hjälpa dig att slutföra jobbet. Vår mikrochipteknologi justerar automatiskt borrkraften för att leverera långvarig styrka för varje uppgift – vilket gör att du kan slutföra jobbet snabbt, effektivt och korrekt från första försöket.

Säg adjö till de klumpiga, otympliga verktygen från förr och upplev glädjen med Greenworks 24V borr/driver. Den är verktygens MVP, designad för att inte lämna något projekt ofullbordat. Handla nu!

relaterade artiklar

Bläddra även igenom våra olika trädgårds- och DYI-bloggartiklar. Upptäck allmänna tips som förbättrar dina trädgårdsskickligheter och lär dig användbara saker om våra verktyg och hur du använder dem på det mest effektiva sättet!